Al Sistem | Aluminijumska stolarija - za poslovne i stambene objekte
Al Sistem- najbolji izbor za projektovanje, izradu i montažu aluminijumskih i PVC konstrukcija na stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.
15347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15347,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

AL STOLARIJA

Najvazniji razlog za upotrebu i proizvodnju stolarije od aluminijuma je njihova lakoća.

Tokom dugog vremenskog perioda aluminijumska stolarija bila je “rezervisana” za poslovne objekte i to ne samo zahvaljujući svojoj lakoći vec i zbog svog izgleda, ramovi za prozore i vrata od aluminijuma izgledaju veoma elegantno i ozbiljno, što se uklapa u dizajn i atmosferu poslovnih objekata.

Tokom vremena, medjutim, stvari su počele da se menjaju. Ramovi od aluminijuma su zahvaljujući različitim rešenjima postali daleko energetski efikasniji, a zahtevi arhitekture i dizajna su doprineli da se promeni i željeni izgled objekata. Upravo iz ovog razloga, ramovi od aluminijuma su počeli da se upotrebljavaju i na drugim tipologijama osim na poslovnim i industrijskim zgradama, tako da ih danas možemo videti na najrazličitijim mestima, uključujući i privatne stambene objekte. Aluminijumska stolarija ima najveći spektar sistema i načina otvaranja. Prednosti materijala koji ne korodira su što može da traje decenijama bez nekih posebnih mera odrzavanja.