Al Sistem | Aluminijumske pergole izrada i montaža
Al Sistem- najbolji izbor za projektovanje, izradu i montažu aluminijumskih i PVC konstrukcija na stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.
16830
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16830,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

PERGOLE

Aluminijumske pergole sve više zamenjuju drvene zbog čvrstoće, lakog održavanja i trajnosti. Pošto je njihova konstrukcija vrlo čvrsta mogu se napraviti u većim dimenzijama i tako pružiti veću hladovinu ispred kuće, vikendice, u dvorištu, pored bazena. Najviše se koriste u primorskim regijama, pored vizualnog doživljaja imaju i ulogu zaštite od sunca. Profili se mogu farbati u različitim bojama pa je aluminijumske pergole lako uklopiti u eksterijer. Najviše se koriste u primorskim regijama, a pored vizualnog doživljaja imaju i ulogu zaštite od sunca. Nudi efikasnu zaštitu od sunca i mogu biti opremljene vertikalno rotirajućim krilcima koja pružaju prirodnu svetlosti i zaštitu u zavisnosti od orijentacije sunca. Predstavljaju idealan izbor za javne i privatne površine (restorani, barovi, plaže, terase, bazeni…)