Al Sistem | Brisoleji - izrada i montaža
Al Sistem- najbolji izbor za projektovanje, izradu i montažu aluminijumskih i PVC konstrukcija na stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.
16590
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16590,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

BRISOLEJI

Imaju ulogu zaštite od insolacije, to jest od preterane izloženosti suncu. Brisoleji su postavljeni kao elementi ispred objekta ili su na drugi način pozicionirani da stvaraju senku, na ovaj način sprečava se pregrevanje objekta tokom vrelih letnjih dana. Na početku su brisoleji bili element koji je imao više dizajnerske i estetske nego praktične kvalitete, ali danas kada je ekološka održivost postala jedan od glavnih zahteva, oni imaju veoma značajnu ulogu u ukupnoj energetskoj efikasnosti objekta. Brisoleji mogu biti pokretani, pomoću motora ili fiksirani. Zahvaljujući lakoći aluminijuma oni se veoma lako montiraju i ne predstavljaju veliko opterećenje na konstrukciju objekta.