Al Sistem | Krovne lanterne - Izrada - Projektovanje - Montaža
Al Sistem- najbolji izbor za projektovanje, izradu i montažu aluminijumskih i PVC konstrukcija na stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.
16825
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16825,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

KROVNE LANTERNE

Stakleni krovovi su vrlo elegantno rešenje zaštite željenih površina. Ono što je najbitnije je ustvari da nam stakleni krov – pokrivač daje svetlost i energiju, zimi propušta toplotne sunčeve zrake i greje prostorije, a leti sprečava prolaz štetnih UVA i UVB zraka, a propušta potrebnu svetlost.

Krovne lanterne omogućavaju i provetravanje, pa su pogodne za objekte sa povećanim potrebama za ventilisanjem (restorani, bazeni, hoteli, itd ). Za izradu konstrukcija lanterni koristimo aluminijumske profile, a za ispunu sigurnosne termopakete stakala.Investitoru je ostavljena mogucnost izbora da li će lanterna biti fiksna ili delimično otvoriva. Ovi materijali omogućavaju dugotrajnost i izdržljivost uz jednostavno održavanje i otpornost na vremenske prilike. Ugrađuje se poseban sistem drenaže za odvod kondenzata i kišnice. Krovne lanterne se izrađuju u različitim dimenzijama i oblicima (piramida, kupola i sl.).