Al Sistem | O kompaniji Al Sistem doo
Al Sistem- najbolji izbor za projektovanje, izradu i montažu aluminijumskih i PVC konstrukcija na stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.
8
page-template-default,page,page-id-8,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

AL-SISTEM O NAMA

Kompanija AL SISTEM je u privatnom vlasništvu, osnovana je 1996. godine u Pančevu gde se i danas nalazi njeno sedište. Osnovna delatnost firme je projektovanje, izrada i montaža aluminijumskih i PVC konstrukcija na stambenim, poslovnim i industrijskim objektima. AL SISTEM raspolaže sa blizu 2000 m², kancelarijskog, proizvodnog i magacinskog prostora.

Kvalitetan inženjerski i tehnički kadar, iskusni i pouzdani majstori, najsavremenije mašine, namenski softveri i kvalitetni alati predstavljaju osnovnu prednost nase kompanije.

Velika pažnja usmerena je na praćenje najnovijih dostignuća u našem segmentu poslovanja, primenu najsavremenijih materijala, opreme i tehnologije, kako u procesu projektovanja, tako i u samoj fazi izrade i montaže.

 Od 2012. godine posedujemo predstavništvo u Kornwestheim-u, u Nemačkoj, kao i sertifikovani sistem kvaliteta ISO 9001.

Dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti, profesionalni pristup svakom projektu, poštovanje rokova i svih ugovorenih obaveza stavljaju kompaniju AL SISTEM u sam vrh ovog segmenta.